Hiperinfláció, bizalom és várakozások. Stabilizácios elméletek és a kelet-európai stabilizációs programok. - Halpern, L.
Stabilizačné programy v Argentíne, Bolívii, Brazílii a Izraeli v 80. rokoch. Porovnanie priebehu inflácie a boja proti nej vo východoeurópskych štátoch. Rozdiel medzi infláciou a hiperinfláciou. Porovnanie rozsahu a priebehu inflácie v Juhoslávii a Poľsku v r. 1989 a 1990. Stabilizačné programy Juhoslávie a Poľska.