69 pojec rynku kapitalowego. - Szeworski, A.A
Zoznam základných pojmov kapitálového trhu. Kapitálový trh. Investície. Investori. Emitenti. Finančné nástroje a cenné papiere. Sprostredkovatelia. Riziko a zisk. Vysvetlenie a rozvedenie jednotlivých pojmov.