Burza v ČSFR. Rozvoj kapitálového trhu.
Existencia burzy ako jeden z predpokladov plnohodnotného fungovania kapitálového trhu. Zákonodárna príprava formovania burzy. Popis práce Prípravného výboru pre založenie burzy cenných papierov v Prahe a prác na založení burzy v Bratislave. Fungovanie náhradného sekundárneho trhu cenných papierov pripraveného ŠBČS v spolupráci s obchodnými bankami.