K sekundárnímu trhu v Československu. - Zahradník, Petr
V júli 1991 došlo v ČSFR k vytvoreniu predpokladov pre fungovanie sekundárneho trhu cenných papierov, k oficiálnemu tuzemskému obchodovaniu už emitovanými cennými papiermi. V polovici roka 1992 má dôjsť k obnoveniu činnosti burzy cenných papierov v Prahe. Očakávané prínosy burzy cenných papierov. Tendencia vytvoriť sekundárny trh cenných papierov i v Bratislave a konštituovania "európskej burzy".