Kapitálový trh a jeho indikátory. - Šedivý, Z.
Vysvetlenie funkcií kapitálového trhu - primárneho i sekundárneho. Investovanie pomocou cenných papierov (so zameraním na účastiny). Tri základné metodické prístupy investícií do účastín a indikátorov kapitálového trhu ako súčasti inštrumentária týchto metód. Náčrt základných krokov k rozvinutiu kapitálového trhu v ČSFR.