Singapore strategy for the 1990s. - Wu, F.
Analyzovanie príčin hospodárskeho rastu Singapúru a budúci vývoj ekonomiky v 90. rokoch v orientácii na rast exportu. Komparatívne výhody a nevýhody Singapúru a návrh stratégie jeho rozvoja v nasledujúcom desaťročí. Bariéry ekonomického rozvoja (pracovné sily, rozloha, protekcionizmus).