Trendy przyszlosci a swiadomosc menedzerów.
O nedávnom článku Heidi a Alvina Tofflera v americkom časopise New perspectives Quarterly, v ktorom títo autori varujú pred novým rozdelením krajín na schopné rýchle alebo pomaly sa rozvíjať v nasledujúcom storočí. Osud Číny a Sovietskeho zväzu. Nové trendy vo výrobe. Nerovnaké rozdelenie techniky vo svete.