Chceme iba skutočné zmeny. Hovoríme s ministrom vlády SR Ivanom Miklošom. - Mikloš, I.
Kritika nedostatkov koncepcie privatizácie vypracovanej predchádzajúcim ministrom pre správu národného majetku a jeho privatizáciu. Nebolo jasné, akým spôsobom sa budú v malej privatizácii privatizovať prevádzkové jednotky - hlavne v obchode, mnohé prechádzajú bez dražby priamo do zahraničných rúk. Odmietnutie metódy leasingu a systému pracovnej spoluúčasti ESOP. Presadzovanie leasingu opozíciou.