Lze se poučit ze španělské ekonomické reformy? - Žemlička, J.
Charakteristika reforiem zahájených v r. 1982 v Španielsku, konkrétnych opatrení v oblasti hodnotových vzťahov, štruktúrnych zmien, v oblasti zamestnanosti i sociálnej politiky. Určenie základných nosných prvkov španielskej reformy. Zhodné a rozdielne postupy v ČSFR a Španielsku. Názory španielskych podnikateľov na spoluprácu s ČSFR.