Malá privatizace. - Hášová, E.
Princípy malej privatizácie. Legislatívna úprava malej privatizácie. Problémy malej privatizácie: nedostatok právnej úpravy určitých oblastí; časový sklz pri príprave prijímaní zákona o majetku obcí; negatívny prístup mnohých štátnych podnikov k malej privatizácii. Vcelku však priebeh malej privatizácie prebieha v súlade so zámermi hospodárskej reformy.