Metodický návod k zpracování projektu podle závazné osnovy ministerstva pro správu národního majetku a jeho privatizaci ČR. Dokonč.
Základné ciele transformácie a privatizácie. Záväzná osnova pre vypracovanie privatizačného projektu. Prezentácia príslušných formulárov.