Nad postupem ekonomické reformy. - Ungerman, J.
Vývoj ekonomiky v podstate prebieha podľa Rozvojovej stratégie čs. ekonomiky do r. 1992. Vzostup cien zodpovedá pôvodným odhadom, naplnili sa predstavy, že najrýchlejšie narazia na dopytovú bariéru ceny potravín. Problémom zostáva likvidácia prebytkov poľnohospodárskej produkcie, nebezpečie kolapsu v dodávkach ropy a odbyt čs. produkcie na východoeurópskych trhoch. Zvýšenie vývozu na západoeurópske trhy ako určité riešenie odbytovej krízy.