Niektoré mikroekonomické aspekty ekonomickej reformy. 2. - Kačír, Klement
Skúmanie predpokladov a podmienok správania sa dvoch základných typov ekonomických subjektov, a to jednotlivcov a podnikov z hľadiska ekonomickej reformy. Nevyhnutnosť pokračovania v ekonomickej reforme a jej zdokonaľovanie.