Prywatyzacja w bylej NRD. - Dominiczak, M.
Menová únia medzi NSR a bývalou NDR. Úlohy poverovacej agentúry, ktorá prevzala 8000 podnikov. Rozsah privatizácie. Privatizácia zahrnutá do prvej etapy. Prekážky privatizácie. Komplikácie v poľnohospodárskom sektore. Vlastnícke pomery príčinou spomalenej privatizácie.