Regionálne aspekty privatizácie a rozvoja družstiev na Slovensku. - Buchta, Stanislav
Výsledky sociologického výskumu názorov na privatizáciu a perspektívu rozvoja poľnohospodárskych družstiev, ktorý sa realizoval na konci roku 1990 v 24 okresoch SR. Vzťah k družstvu respondentov, názory o perspektívach a vlastníckych vzťahoch k pôde. Záujem o súkromné hospodárenie.