Regulatory restructuring and strategic evolution: Lessons for the American experience. - Russo, M.V
Použitie historickej analýzy na objasnenie úlohy americkej vlády pri transformovaní odvetví energie a telekomunikácií. Vplyvy štátnej politiky na dezagregáciu, organizačnú reštrukturalizáciu a diverzifikáciu spoločností. Porovnanie rozvoja týchto odborov v súčasnosti a budúcnosti.