Velká privatizace. 1. Podnikatel a paragrafy.
Prevody majetku podľa zákona č. 92/1991 Zb. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby sa realizujú na základe konkrétnych privatizačných projektov. Zákon v paragrafe 5 rozlišuje dva druhy privatizačných projektov: privatizačný projekt podniku a privatizačný projekt účasti štátu na podnikaní. Náležitosti týchto projektov, postupu ich vypracovania a schvaľovania.