Z doswiadczen przedsiebiorstw.
Poľské skúsenosti s privatizáciou. Huta skla v Krosne sa premenila na akciovú spoločnosť - zrušila dividendy, pokles výroby a vývozu. Továreň na valivé ložiská v Kielcach prepustila z práce 1200 ľudí - kritériá prepúšťania. V Hute Czestoschowa zaviedli počítačový systém na zlepšenie kádrových informácií.