Alternative methods of combining security analysts' and statistical forecasts of annual corporate earnings. - Lobo, G.J
Empirické dôkazy o presnosti alternatívnych metód na kombináciu prognóz analytikov cenných papierov a štatistických prognóz ročných ziskov podnikov. Ďalšie zvýšenie presnosti prognóz analytikov cenných papierov sa dosahuje kombináciou s prognózami generovanými zo štatistických modelov zohľadňujúcich predchádzajúce časové rady ziskov.