Forecast sufficiency characteristic: construction and application. - Krzysztofowicz, R.
Existenciu vzťahu dostatočnosti medzi diskrétnymi pravdepodobnostnými predpoveďami binárnych udalostí možno graficky overiť vynesením charakteristiky dostatočnosti prognózy (FSC). Uvádza sa všeobecný algoritmus na zastavenie FSC ilustrovaný aplikáciou na reálne meteorologické predpovede.