Forecasting residential consumption of natural gas using monthly and quarterly time series. - Liu, L.-M
Spotreba prírodného plynu v tchaj-wanských domácnostiach. Vytvorené boli prognostické modely. Hlavné činitele pre prognózy je teplota v oblasti, dodávky plynu a jeho cena. Relatívne výhody modelov s rôznym intervalom a ich zhodnotenie.