Forecasting with vector ARMA and state space and methods. - Aksu, C.
Zhodnotenie teórie a praxe modelovania metódami priestoru stavov, ako aj vektora autoregresného pohyblivého priemeru (ARMA). Uplatnenie modelov a postupy prognózovania sú ilustrované na mesačnom pozorovaní "90 denných kurzov štátoviek" a "zmenách v ponuke peňazí". Hodnotenie softwaru.