Prediction intervals for multiplicative Holt-Winters. - Chatfield, Ch
Na základe metódy na zostavovanie intervalov predpovedí pre aditívny prognostický postup Holt-Wintersa sa získané výsledky rozširujú na multiplikatívny sezónny prípad. Zhodnotenie výsledkov.