New directions for food research. - Petroni, G.
Základné výsledky produkcie potravín niektorých spoločností na európskom trhu. Konkurencia na trhu potravín. Nové stratégie výroby potravín v orientácii na zahrnutie nových technológií. Nový operačný mechanizmus (plánovanie a kontrola, riadenie pracovných síl vo všeobecnosti) výskumu a vývoja, nové interakcie marketingovej funkcie.