Konverze zbrojní výroby. - Ježek, M.
Svetový pokles výdavkov na nákupy zbraní v priemere o 4,7 perc. ročne. Útlm výroby zbrojnej techniky u mnohých svetových výrobcov. V ČSFR naopak zbrojná výroba ešte v r. 1987 vzrástla o 6,5 perc. Faktory, ktoré podstatne ovplyvnia odbyt čs. zbrojnej výroby. Útlm čs. zbrojnej výroby. Postupné vyrovnávanie podielu obidvoch republík na tejto produkcii. Potreba asi 10 mld. Kčs pre nábeh nových výrob.