Producer services and regional development: key conceptual issues of taxonomy and quality measurement. - O'farrell, P.N
Analýza jednotlivých taxonomických metodológií v sektore služieb a porovnávanie charakteru služieb a hotových výrobkov. Rozvíjanie metodológie testovania efektívnosti služieb výrobcom pri zvyšovaní efektívnosti firiem v okrajových územiach, meraním užitočnosti servisných vstupov a hodnotením kvality výstupov firiem poskytujúcich služby výrobcom.