První poznatky z cenového vývoje v roce 1991. - Jakubcová, M.
Dve etapy liberalizácie cien a vývoj cien v prvých mesiacoch r. 1991. Očakávaný smer vývoja do konca r. 1991. Predpoklad pokračovania doterajších tendencií vo vývoji cien: zvyšovanie cien energií a potravín, stabilizácia cien ostatných spotrebných výrobkov a cien v niektorých rozhodujúcich výrobných odvetviach: palivá, chemický priemysel, hutníctvo železa a neželezných kovov, strojárstvo a elektrotechnika.