Inward investment in the UK and the Single European Market. - Bachtler, J.
Posudzovanie informovania manažérov v nadnárodných spoločnostiach o procese vytvárania jednotného európskeho trhu a ich predstavy k návrhom. Skúmanie možností uplatnenia sa firiem v jednotnom trhu a jeho strategické reakcie, ich vplyvy na budúce investície vo Veľkej Británii. Rozlišovanie efektov vo Veľkej Británii ako celku a v jednotlivých oblastiach.