Marketing a informace spolu těsně souvisejí. - Babka, Michael
Základné zdroje informácií pre marketing (tlačové agentúry) a hlavné bázy dát. Informačné a legislatívne bariéry. Technické a ekonomické bariéry vyhľadávania marketingových informácií. Lingvistické bariéry (selekčné jazyky).