Marketing vo vyspelých trhových ekonomikách a nové tendencie jeho rozvoja v 80. rokoch. - Gáliková, A.
Úloha marketingu v získavaní informácií o vonkajších podmienkach fungovania firmy. Vznik a vývoj marketingu v USA. Internacionalizácia marketingových aktivít v 80. rokoch. Spájanie výrobnej stratégie s poskytovaním služieb (service-marketing). Formy komunikácie firmy so spotrebiteľom.