Cross-Selling. Umsatz-Steigerung durch bessere Ausschöpfung des eigenen Kunden-Potentials. - Bergheimer, M.
Zvýšenie obratu zlepšením stratégie odbytu pomocou tzv. cross-selling-u. Zachytenie dát zákazníkov a ich vyhodnotenie zo socio-demografických hľadísk. Príklad uplatnenia cross-selling-u v bankovníctve. Rozdelenie predaja do etapy prípravy, prvého kontaktu, prezentácie ponuky a realizácie predaja.