Leasing - praktyczne problemy stosowania - Maliszewski, C.
Charakteristika leasingu. Jeho tri bežné formy: predaj a návratný leasing, operačný a finančný leasing. Právne dôsledky leasingu. Analýza uplatnenia leasingovej zmluvy. Inštitucializovanie a rozšírenie leasingu v Poľsku. Leasing a privatizácia. Závery.