Einzelhandel - quo vadis? Entwicklungen, die vor der Jahrtausendwende abgeschlossen sein werden. - Reichhardt, R.M
Faktory, ktoré ovplyvňujú vývoj maloobchodu v Nemecku. Očakávaný nadpriemerný rast obratu v nových spolkových krajinách po roku 1992. Posuny v podieloch jednotlivých skupín obyvateľstva. Prenikanie zahraničných firiem do maloobchodu Nemecka. Väčší dôraz kladený na špecializáciu ponuky.