Trade specialist calls current rules outdated.
Tézy referátu G. Feketekutyho, člena Komisie USA pre medzinárodný obchod, ktorý predniesol na seminári MMF 20. júna t.r. Princípy prijaté Uruguajským kolom GATT strácajú platnosť vzhľadom na regionálnu integráciu výrobných sústav a paralelný proces globalizácie. Nové trendy týchto zmien vyžadujú prehodnotenie politiky GATT.