Methodological problems in cross-cultural research: an updated review.
Skúma sa metodika výskumu špecifiky kultúr krajín sveta, z polohy medzinárodného podnikania. Skúmané problémy sú kritériá, metodologická a teoretická jednoduchosť, výber vzoriek a inštrumentácia, analýza údajov a zovšeobecnenie výsledkov.