Successful strategies for export. - Williamson, P.
Pohľad na chovanie sa britských vývozných cien výrobkov vyvážaných na americký trh v porovnaní s japonskými a nemeckými exportérmi. Skúmanie možností dlhodobejšieho plánovania na zvýšení úspechu spoločností pri vytváraní solídnej bázy podielu na trhu USA v jednotlivých kategóriách výrobkov. Cenová a investičná politika a dlhodobé plánovanie.