Survey evidence on the international operations of high technology firms. - Haug, P.
Uvádzajú sa výsledky prieskumu podnikov USA a zahraničných podnikov so špičkovou technológiou so sídlom v štáte Washington. Prieskum sa týkal rozhodnutia o umiestnení podniku a jeho obchodných operácií v Spojených štátoch a ázijsko-pacifickej oblasti.