Group of 30 study makes case for foreign direct investment.
Zistenia štúdie washingtonskej výskumnej skupiny, ktoré ukazujú na nový potenciál priamych zahraničných investícií v tomto desaťročí oproti rokom osemdesiatym. Trendy a politické dôsledky. Odporúča zapojenie krajín východnej Európy do tejto formy mechanizmu na integráciu medzinárodných trhov.