Gödörben - Szira, T.
O zadĺženosti maďarského hospodárstva. Porovnanie s inými štátmi. Miera, príčiny zadĺženosti. Možnosti jeho zníženia. Situácia na východných trhoch po rozpade RVHP. Poslanie, úloha a dlhy Maďarska v rámci bývalých členských štátov RVHP. Vplyv zadĺženosti na životnú úroveň a kvalitu života. Postavenie štátov, ktoré poskytli a poskytujú Maďarsku úver. Záruky ich návratnosti.