Vnější ekonomické vztahy ČSFR, Japonska a regionu jihovýchodní Asie. - Pilmaier, V.
Význam vonkajších ekonomických vzťahov s Japonskom a oblasťou juhovýchodnej Ázie (do ktorej patria nové priemyselné ekonomiky, krajiny ASEAN a ČĽR). Charakteristika ekonomiky Japonska a krajín juhovýchodnej Ázie a súčasnej úrovne vzťahov ČSFR s týmito oblasťami. Veľké možnosti budúcej spolupráce.