Acuerdo Marco de Cooperación entre México y la CEE.
Text rámcovej dohody o spolupráci medzi Mexikom a EHS podpísanej v apríli 1991 v Luxemburgu s cieľom ďalej upevňovať, rozširovať a diverzifikovať vzájomnú obchodnú výmenu, rozširovať spoluprácu v oblasti investícií a technického rozvoja. Spolupráca medzi finančnými inštitúciami, v oblasti priemyslu, zdravotníctva, vedecko-technická spolupráca. Intelektuálne vlastníctvo. Normy.