Success and failure in new ventures. - Douma, S.
Posudzovanie hospodárskej činnosti 10 nefinančných spoločností joint ventures za r. 1966-1981. Miera úspechu horizontálnej expanzie, vzájomnej diverzifikácie a vertikálnej integrácie. Úspešnosť nových firiem, domácich a zahraničných joint ventures v horizontálnej expanzii.