Na obzoru obchodní právo. - Cyrner, A.
Chápanie prípravy a vydania nového česko-slovenského obchodného kódexu ako prejavu rehabilitácie. Nesprávne chápanie významu obchodu v predchádzajúcej teórii a praxi. Nutnosť rehabilitovať všetky techniky, ktoré s obchodom súvisia, ako sú výskum trhu a marketing. Základné informácie o návrhoch nových zákonov.