Souběh výdělečných činností a soutěžní právo. Ekonomika a právo. - Hajn, P.
Zvyšovanie počtu osôb, ktoré súčasne súkromne podnikajú a zostávajú v pracovnom pomere k štátnym podnikom, alebo obchodným spoločnostiam. Problémy vznikajúce v prípade, že pracovník súkromne podniká, ale nedostáva sa do konkurenčného vzťahu s podnikom, v ktorom pracuje a problémy, ktoré vznikajú, keď pracovník súkromne podniká a dostáva sa do konkurenčných vzťahov s vlastným podnikom. Súťažné právo ako recept riešenia problémov.