munkajog korszerüsítése a piacgazdálkodás kialakulásának sodrban. - Prugberger, T.
Zastaralosť maďarského pracovného práva. Vývoj pracovného práva v postkomunistických štátoch Európy. Rozbor nevyhnutnosti novelizácie, resp. vypracovania nového pracovného práva. Kapitoly a paragrafy, ktoré prežili a potreba nových právnych úprav.