<La> medición de la pobreza en América Latina. - Boltvinik, J.
Empirická aplikácia a metodologická koncepcia dvoch metód merania chudoby v Latinskej Amerike: metóda merania medzí chudoby a merania stupňa neuspokojenia základných potrieb. Koncepčný obsah a niektoré ilustratívne výsledky uvedených metód. Používanie integrovanej metódy merania chudoby.