Sociální aspekty ekonomické reformy. - Tomeš, Igor
Objektívne a subjektívne predpoklady ekonomickej reformy. Sprievodné sociálne javy ekonomickej reformy a jej očakávané následky. Parlament a vláda ako sociálny fenomén ekonomickej reformy. Reforma financovania sociálneho zabezpečenia na sociálne poistenie.