Bayesian decision theoretic characterization of Poisson processes. - Polson, N.G
Použitie teoretickej metodológie bayesovského rozhodovania pri charakteristike pravdepodobnostných mechanizmov pre bodové procesy so zvláštnym dôrazom na zmiešané a podmienečné poissonovské procesy.