characterization of optimal designs for observational studies. - Rosenbaum, P.R
Určenie formy optimálnej subklasifikácie. Získaná forma je jednoduchá, intuitívna a celkom praktická, i keď sa málo využíva. Prehľad najdôležitejších aplikácií.