reliable data-based bandwidth selection method for kernel density estimation. - Sheather, S.J
Opis novej metódy s vynikajúcimi vlastnosťami. Zlepšuje dnes používanú procedúru Parka a Marrona, (ktorá je sama o sebe dobrá) z viacerých hľadísk. Princíp, popis a použitie novej metódy.